WiFi

Visste du at du kan dele wifi, eller trådløst nett om du vil?
Er dere ute i båten, på hytta, eller sitter i bilkø kan de andre for eksempel koble iPader til din telefon for så å få muligheten til å surfe på nett. Husk for all del at de andre da belaster ditt abonnement med datatrafikk.

Dette fungerer selvsagt på alle produkter som kan kobles opp mot wifi.

Trykk inn på Innstillinger, der vil du se Delt internett, når du trykker på den lønner det seg å sette inn et selvvalgt passord, lagre og sette på deling. Del passordet ditt med de som skal ha tilgang til nett. De andre enhetene kobles til på lik linje som hvilket som helst nettverk.

IMG_9224

IMG_9225

 

Fra andre enheter:
Søk opp trådløst nettverk, der vil du se din tlf, trykk på den og fyll inn passord, og vips, så er den enheten tilkoblet internett.

.

Kundenett og andre nett

Mange av oss kobler oss på andre sine nett når vi er på farten, og noen har kanskje på innstillingen Koble til automatisk på tilgjengelige nett. Du kan inne under wifi-menyen sette på Spør før tilkobling-knappen, da kobler den ikke til automatisk neste gang du er i det gitte området.

Har du for eksempel kjøpt deg ny router og det gamle navnet på nettverket hjemme henger igjen, eller du ikke vil at telefon skal koble seg opp mot kundenettet på Kiwi hver gan du handler, så kan du trykke deg inn på navnet på nettverket og så på Glem dette nettverket.

.

Comments are closed.