Om mobilbloggen

Jeg går sjelden, eller aldri noe sted uten å ha med speilrefleksen, men en del bilder blir tatt med mobilen samtidig også, eller bare med mobilen i mangel på tiltak på å ta fram kamera, (les latskap) så hvorfor ikke dele de bildene også.. alle bildene på bloggen er tatt med mobilen, rett og slett en ren mobilblogg. Det både er, og blir bilder av alt mulig, og det går helt sikkert i rykk og harde napp her som på Bildebloggen.com 🙂

«Å ta bilder med mobilen er en spennende utfordring med tanke på å tenke nytt»- skrev jeg i 2010 når jeg startet bloggen, da med en Sony Ericsson 995. Bloggen har sin opprinnelse på Blogspot, men jeg flyttet den over til denne adressen i 2015 for å samle bloggingen litt under «samme tak».

Sony-telefonen leverte overraskende bra bilder, tatt i betraktning at vi snakker mobiltelefon. Etter overgangen til iPhone og iPad så har jo helt klart kvaliteten endret seg til det bedre, men fremdeles så får man ikke bildene uten å tenke.

Så mobilens bilder, videoer og time lapser blir lagt ut når jeg har fanget noen som jeg syntes kan være noe å vise, eller har noen tanker til eller om et motiv.

Ord, bilde, tenke, se og dele 🙂

Besøk Bildebloggen min her
Her kan du sende meg en e-post

 

 

 

 

Comments are closed.