På verksted

 

DSC00562-763460.JPG

Svingte innom Bremseservice i Drammen i dag for å få pris på bytte av et bremserør på bilen i dag,og det var en veldig hyggelig pris,samt at han kunne fikse det med en gang. Men det var et men her,for jeg måtte ta ut penger til han,for han hadde ikke bankterminal. Oki tenkte jeg og foreslo at jeg kunne kjøre bort å ta ut penger etterpå,neida sa han du kan låne sykkelen min så får du tiden til å gå også. Hehe,tenkte jeg og la ut på tur til nærmeste butikk. Kjempegod service,men en flau sykkeltur på dette klenodie var det,hehe. Takk for lånet og kjempegod service 🙂

 

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Hei 🙂 kom innom denne bloggen via hovedbloggen din .. lo litt for meg selv når jeg så denne sykkelen da.. hehe en god gammeldags sykkel dette.. slik hadde jeg nå jeg var liten / yngre.. morsomt bilde og tekst til..

  2. Hei 🙂 Hyggelig at du svingte innom her. Hehe, ja jeg husker godt at jeg har hatt et par av de her selv en gang i tiden også, og den gang var de jo skikkelig populære 🙂 Denne var velbrukt i høyeste grad, og det var en smule flaut å tråkke denne turen 🙂

Comments are closed