Rot og skrot på Gol

Dette må være Europas mest rotete butikk men med et utrolig utvalg for store og små. Man snubler rundt i lokalet på jakt etter «skatter» mellom esker og kar. Det er ingen form for system for mann i gata,men eier av butikken vet nøyaktig hvor alt befinner seg og må vel sies å være den som virkelig kan service. Og her kan man betale med norske kroner,euro og kort hørte jeg han fortelle på gebrokken engelsk og hallingdølsk til to kinesiske kunder ved kassen. En veldig annerledes butikk på alle måter som er et must å besøke hvis man er i traktene.

Bookmark the permalink.

4 Comments

 1. Vi har en i nærheten som ser omtrent slik ut, men jeg tror denne tar kaka.

 2. Oj det var mycket saker o ingen ordning gjorde du några fynd?

  Skriver pâ mobilen o det går riktigt bra.

  Ha en skön kväll

 3. Wow! Ser jo nesten ut som hjemme hos meg akkurat nå, jo! *fnis* Bortsett fra at jeg ikke skal selge noe, bare rydde det på plass etter oppussinga 😉

 4. Morten: Denne er virkelig ille i form av rot, man løfter på en eske og finner helt andre ting under enn hva man skulle tro man kunne finne, men det skal sie at det er lite skrot der, veldig mye bra verktøy og andre spennende saker.

  Anki: Der inne finner man det meste, om man kommer ikke ut uten å ha funnet noen fine "skatter" :o) Fungerer bra på mobilen din ser jeg, arig og praktisk verktøøy å ha med seg på tur og i hjemmet 🙂

  Hanne: Hehe, ja her skal det ikke ryddes, bare selges 🙂 Men spennende er det jo uansett for når man setter alt på hode hjemme så finner man mye glemte ting.

Comments are closed