Høstvær

 

DSC01178-739858.JPG

DSC01170_2-741132.jpg

Grei temperatur, men det er grått og mørkt i dag, en følelse av høst egentlig. Men med høsten følger mange fine farger og lys så det er mye fint i vente,og en og annen jeger kan man jo møte på også. 🙂 God helg.

Bookmark the permalink.

3 Comments

 1. Jepp sann, høststemning på disse trakter i dag også 🙂

  Og selv om huldra sjøl både har jegerprøven og skytteprøve får nok alt i min vei være Fritt Vilt og jeg går til innkjøp av rød caps før galskapen braker løs i skogen og på fjellet, her skytes kun med kamera!!

  Anneklem

 2. underbara bilder 🙂 har fått bara suddiga bilder av min mobil nu på slutet, måste skärpa till mej ser jag 🙂

  haft regn idag men på eftermiddagen blev det sol och drygt 25 grader 🙂

  har formaterat mammas dator och jag hoppas den blir lite snabbare nu.

  ha en fin kväll

 3. Anne: I dag skinner solen på nytt i Drammen, snakker om skiftende vær om dagen nå. Alt får være i fred på mine turer også, og som deg skyter jeg bare med kamera, ganske så uskyldig det 🙂

  Anki: Takker 🙂 Været variere veldig her også, i går var det lett blandet vær, og i dag søndag har det startet med blå himmel og 17 grader kl 09.00, nå siger det på med en og annen sky, men temperaturen holder seg 🙂 Lykke til med datan, litt av en jobb, men de pleier å bli ganske stor forskjell etterpå.

Comments are closed