De gikk på vannet…

 

DSC01234-776397.jpg

DSC01235_2-779571.jpg

Tror jeg hadde fått fnatt skulle jeg prøvd det der, de gikk inn i en flat plastball og så blåste de den opp og dro igjen glidelåsen før de kunne gå på vannet.

Bookmark the permalink.

5 Comments

 1. He he, har sett noe lignende ja. Tror første gang var på en A-Ha konsert i Oslo gitt, og der var det nok en del av showet.

  Jeg sitter nå her å håper på at de fikk hjelp til den oppblåsinga hvis ikke hadde i alle fall ikke jeg klart å gått en meter 🙂

 2. `Fnatt` arti faktisk at du bruker det uttrykket du også, for jeg får nok litt `fnatt` innimellom jeg også. Vanligvis har jeg bare dillarorus, men innimellom altspå fnatt, he he

 3. Der hadde jeg også fått fnatt ja!! Du får til utrolig bra bilder med mobilen…jeg har kjøpt meg ny mobil med 8 pixler;) Men får ikke slike bilder…..men jeg kan sikkert teste ut mere…
  Riktig god helg…snart natta her…

 4. jisses vad läckert! 🙂

  snyggt fotat…

  sol här idag och runt 16 grader, men lite rått i luften

  ha en skön lördag

 5. Anne: Det var godt med hjelp å se der, og ei "tante" stod for oppblåsingen 🙂 Fnatt ja, hehe, kanskje et rart ord å bruke det der, tenkte jeg ikke på, men godt jeg ikke er alene om å bruke "rare" ord 🙂

  MajorogMeg: Fnatt høres rart ut til mer jeg sier det, hehe, aner ikke hvor det ordet kommer fra, men jeg har alltid brukt det. Kanskje fordi jeg har røtter langt nord? hehe… Ang bilder og mobilen så er det ikke alt som lar seg avfotografere like bra, men et lite tips er å få lyset inn bakfra så langt det lar seg gjøre, og hente lysmålingen der hvor det er "penest". Som ved naturbilder, løft objektivet et hakk og se forskjelen i bildet på skjermen, trykk halveis ned på utløseren og vipp kamera litt ned igjen og knips…Jeg undereksponerer ofte, det får du ved å trykke til venstre på den runde "joystikken".

  Anki: Tusen takk 🙂

Comments are closed