Drypp, drypp, drypp

 

DSC01628-728261.JPG

Det regner og det regner og regntøyet kan snart byttes ut med redningsvest. Man får søke ly under et høstfarget tre for å ta noen bilder. 🙂

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Det regner her også! Bare ikke send elva hitover.. 😉

    Ha en fin dag, ta ly under treet, kanskje det er nå en skulle ha vært båtbygger du…. 🙂

  2. Huff ja, en hører det faller mengder der nede og mer skal det visst bli, varsles det om. VI derimot blåser helt bort, trøstes min for en vind. I mange mange dager nå har det ikke vært for folk med hentesveis å ut nei, og jeg med mitt hulderhår, kan gå ut og se ut som alle andre jeg også nå, he he

    Klestørk er det jammen å, så til de grader at jeg måtte i haboens hage å hente et laken her i stad, 15 grader kl 9 om kvelden og alt tørker før liksom klesklypene kommer på.

    Men krangel med værgudene… ikke oppgaven for noen av oss vil jeg tro, tar bilder vi 🙂

Comments are closed