Vanntette glass?

 

DSC02100-766003.JPG

Mulig at jeg er litt treg, men er ikke det en selvfølge at glassene er vanntette når man kjøper dem? 🙂

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. hehe.. lurte jeg på også.. om jeg var litt treig nå ja..

  Selfølgelig er glass vanntette, BURDE være ihvertfall! 😉

 2. Hva drikker dere ellers av i Drammen egentlig… sånn til vanlig mener jeg… hmm… underlig!

 3. I drammen drikker dem rett fra Drammenselva!! Trenger ikke vanntett glass der!
  …trur jeg ler meg fordervet…:))

 4. En god latter forlenger livet …….. Utrolig hva de har i Drammen !!!!!!

 5. De er faktisk inne på noe der. For ølglassene mine lekker noe jævlig. Ikke før har jeg fylt et glass før det er tomt.
  😉
  God helg ja

 6. Jeg har som sikkert de fleste har oppdaget en stor svakhet, jeg har alltid med meg kamera. Jeg leser alt jeg kommer over av lesestoff og plakater som kan komme til "nytte", men jeg må si at det er første gang i hele mitt liv at jeg ser vanntette glass til salgs. Riktignok har Ivar et poeng her, hehe, men det gjelder vel stort sett bare i helgene, da er det nok mange glass som "lekker" 🙂 Men sånn ellers da, hehe… Jeg skal tilbake på samme sted for de hadde masse andre artige saker til salgs også 🙂

Comments are closed