Visst er det stort

 

DSC02093-738593.jpg

Men man trenger vel ikke miste hodet av den grunn?

Bookmark the permalink.

6 Comments

 1. Hehe,- morsomt!
  Du har øynene med deg og kommentarer som passer!
  Perfekt, med andre ord, for en fotoblogger!!

 2. Observant som alltid !! God lørdagskveld.

 3. Øyne og kamera er alltid med Hans, og kommetarene blir intuitive, altså der og da tanker, jeg er nok rart skrudd sammen, hehe. Men det er mye billige gleder der ute 🙂 Bjørg: Ja, man må få med seg de små ting, de skaper store ting, og gleder 🙂

  Fortsatt fin helg til dere 🙂

 4. Thjihi.. Men det har disse to gjort, ser det ut for.. 😉

 5. Folka å 🙁 blitt større dem også, noe som bidrar til at min arbeidsdag er blitt så hektisk. Fler og fler med diabetes, det er jo det mitt jerte brenner for, opplæring tilmestring og livskvalitet. MEN på et lite lokalsykehus er vi jentene som poteten og etter jul, da sise det av helsd midt at vi skal ha flere slankeoperasjoner hos oss? tja… det meste blir større du, men det er vel bare at det ikke er de rette tinga, he he he

  (mente lønna ja :-))

Comments are closed