Julestrømpe

DSC02157-750001.JPG

DSC02155_2-751245.jpg

DSC02159_2-752541.JPG

Så skulle det vise seg at man har vært snill i år også 🙂 nissen kom på besøk. Men jeg lurer litt på hvem denne nissen er, i følge hintet jeg fikk med nesespray og magnetskiltet må nissen være godt informert, jeg snorker liksom? Det har jeg ikke hørt selv så det må være tull,hehe. God jul alle sammen! 🙂

 

Bookmark the permalink.

6 Comments

  1. 🙂 ja, og ikke innbill meg at jeg snakker i søvne heller…, men snorking vet jeg ALT om, og sånn er mobil med muligheter for lydopptak gode å ha for dokumentasjonen sin del, he he

    Ha en super kveld nå!! Anneklem

  2. Det er artig med gaver og overraskelser.. og ting man ikke visste man gjorde, eller kanskje ikke gjør, hehe.. Nydelig pappegøye under her, var og tittet på undulaten deres også, så nydelig den er! 🙂

  3. Gaver er gøy for store og små 🙂 Men tenk å få slike hint fra nissen da, hehe, på kanten til frekkhet 🙂

    Anne: Slike dingsbomser liker jeg ikke, hehe, fellende bevis kalles det 🙂

    Fortsatt fin jul alle sammen!

  4. Så nydelig den kjøleskapmagneten var. <3

Comments are closed