Fargerik frøken

DSC02129-768050.jpg
DSC02116_2-771001.jpg

Etter å ha hatt henne på armen ble undulaten litt liten å ha på armen 🙂

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Kan jeg godt forstå, men en pratende? en og det der kanskje?
    …og det kan jammen være et minus. Hadde en skolekompis jeg som hadde en ara, spiste jaggu opp en hele kjøkkeninredning den gitt (= dyrt) og når faren kom hjem fra jobb, sa den alltid, idiot (=irriterende) og etter noen år nå gutten begynte studere medisin i bergen måtte hele to flyseter til for å hempe dem hjem til jul, makan til idioti for en fugl, ja ja, det var nå litt min mening da, men de hadde nå råd til det så 🙂

  2. Fargerik og vakker spør du meg:) Hadde vært noe å ha i hus, hehe:) Tenker den hadde prat høl i hue på Major…..og meg:) Liker papegøyer:) Men tenker det var litt forskjell fra en undulat…blir som Major kontra en tibetansk spaniel. Som faktisk "angrep" Major i sommer.
    Ha en fin kveld:)

Comments are closed